kerkzaal.jpg

Naslag

Als het om de kerk gaat. Of als het om geloven, God, de schepping of de Bijbel gaat. Of als het om christen zijn gaat dan zitten de mensen vaak vol met vragen. Vol met ervaringen maar ook met moeiten. Je ontmoet blijdschap, vertrouwen en geloof als je er over praat. Maar ook veel scepsis en afweer. Waar gaat het over! Wij willen u hier een klein beetje op weg helpen:

Vragen over geloven

Vragen over geloven

Op de website Vragen over Geloven wordt van gedachte gewisseld over geloven in God. Hier vindt je transparante vragen over geloven en wat voor verschil dat in je leven kan maken.

Lees meer


De Bijbel over

De Bijbel over

Gelukkig heeft God ons de Bijbel gegeven. Als wij die aandachtig lezen kunnen veel van die vragen beantwoord worden en kunnen veel opvattingen weerlegt worden. Er is veel over geschreven. Maar waar vindt je nu zo snel net dat wat je zoekt.

Lees meer


Voor u gevonden

Voor u gevonden

Internet staat vol met informatie over alles en iedereen. Ook met betrekking tot kerk en geloven valt er veel te vinden. Zonder het streven te hebben volledig te willen zijn, hebben wij voor u interessante websites op een rijtje gezet.

Lees meer


Leermethodes

Leermethodes

Antwoorden op vragen waar jongeren naar op zoek zijn. Twee unieke leermethodes kunnen jeugdleiders op weg helpen in de discussies met deze jongeren.

Lees meer


Formulieren en belijdenissen

Formulieren en belijdenissen

In de kerken worden veel formulieren en belijdenissen gebruikt als leidraad in het onderwijs. een aantal daarvan lichten wij nader toe.

Lees meer


Gkv een kennismaking

Gkv een kennismaking

Aan de hand van een aantal trefwoorden wordt hier uiteengezet waarom mensen lid zijn van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt.

Lees meer

Naslag

Met "Naslag" zijn wij bij lange na niet volledig. Dat is ook niet nodig. Want zit u echt met vragen dan is een goed gesprek veel beter. Wij nodigen u daarom van harte uit om met u vragen bij ons te komen.

Wil je winnen?

Wees dan bereid om je volledig in te zetten.