XPerience055 Apeldoorn

Xchange your Xperience…… meet Xperience055 !!

Vanaf begin 2012 is in de kerken van Apeldoorn-Centrum en Zuid Xperience055 gestart.

De jongeren van deze kerken kunnen allerlei leuke, gave en leerzame activiteiten verwachten. Naast de normale verenigingsavonden die zij gewend zijn komen er meer activiteiten die gericht zijn op actief  beleven van het geloof en het uitdragen waar ze voor staan, samen meer leren over wie Jezus voor hen is en wat Hij voor hen betekend om zo samen op een positieve manier een bijdrage te leveren aan hun onderlinge band en om dichter naar Hem toe te groeien. En niet alleen voor hen zelf maar juist ook voor elkaar en andere jongeren en onze omgeving.

Uit beide kerken zijn mensen gevonden die een samen een activiteitencommissie zijn gestart onder de naam Xperience055. Deze commissie wil samen met jongeren en ouderen deze activiteiten gaan organiseren.

Waarom en wat is het doel van deze activiteiten:

  • de gemeente en de maatschappij vanuit Liefde te Dienen;
  • de gemeente en de maatschappij in het hart te Bereiken;
  • de gemeente en de maatschappij van dichtbij te Ontmoeten;
  • met de gemeente je geloof en relaties te Verdiepen;
  • met de gemeente Gods liefde en trouw te Ervaren;

Kiezen voor en leven met  Jezus is de meest waardevolle, levensvervullende en allesomvattende Xperience die er maar kan zijn. En dat wordt samen gedeeld en beleefd.

En dat kan op allerlei manieren. Door samen leuke dingen te doen en zo verbaasd te mogen staan over de gaven van anderen, door samen na te denken over allerlei lastige vragen, door samen te genieten van gave muziek, door samen klaar te staan voor anderen en ga zo maar door. 

Meer informatie over Xperience055 en alle activiteiten vindt u hier >>>

Zolang je maar blijft volhouden kun je niet verliezen.