8 LEVENSLESSEN voor het volgen van JEZUS

8 LEVENSLESSEN voor het volgen van JEZUS 

Naast onze eigen online kerkdienst komende zondag 21 februari wordt er ook een kerkdienst uitgezonden via www.beleefmee.nl. Dit artikel geeft meer informatie. 

In de veertigdagentijd staan we stil bij de weg van liefde die Jezus voor ons is gegaan. Een weg die Hem Zijn leven kostte. In de weg die Hij ons voorging, mogen wij Hem volgen. Als gelovigen hebben we een kist met verschillende gereedschappen tot onze beschikking. Die gereedschappen kunnen ons helpen om ons geloof te ondersteunen en te groeien. De komende weken staat tijdens iedere viering één stuk gereedschap, één praktische levensles centraal.

HET NIEUWE NORMAAL – 4 APRIL 2021

“Pasen, nieuwe leven, een nieuwe werkelijkheid. Wat is dat heerlijk nieuws voor ons vandaag”, zegt ds. Jaap van den Bos als hij de laatste levensles met ons deelt.

“We verlangen naar een beter leven, naar een bestaan zonder corona. Mark Rutte heeft het er over: er is een vóór corona en een ná corona. Vóór corona was normaal, nu is het abnormaal.
We zien uit naar een nieuw normaal. Dat is als Pasen. Je zou kunnen zeggen, het nieuwe normaal van het paasverhaal. Dat is mijn thema: Het nieuwe normaal.”

De laatste levensles gaat over rusten (stil vallen) en zijn Paaspreek hierover is getiteld ‘Het nieuwe normaal’.

De dienst begint om 10.30 uur en is te volgen via Beleefmee.nl, de Facebookpagina van Beleefmee.nl en het YouTubekanaal LPB media.

Meer informatie over deze serie

Afdrukken E-mailadres

Als je door iemand te kort bent gedaan, zet het hem dan betaald door hem te vergeven. Dat is iets wat niet snel vergeten zal worden.