Uw hulp is nodig voor het Diaconaal meldpunt voor hulp gevolgen Corona

Geschreven op .

Corona meldpunt Apeldoorn

Beste broers en zussen,

Juist in tijden als deze hebben we elkaar hard nodig. Ons geloof is ons fundament en onze hulp en het omzien naar elkaar is nu belangrijker dan ooit. Laten we er voor elkaar zijn waar dat kan.

Ook hier in en rond Apeldoorn zal het virus zich verder verspreiden en wellicht ook onder onze gemeenteleden en de mensen bij ons in de buurt. Wij maken het zelf van dichtbij al mee. Laten we het samen in afhankelijk van God doorstaan en er het beste van maken.

Afgelopen week heeft de diaconie al gevraagd om te zien naar elkaar in de gemeente en de kwetsbaren niet te vergeten.

Maar naast hulp in de gemeente zijn er in de buurt misschien ook wel ouderen, zieken, eenzamen die hulp kunnen gebruiken.

One-Apeldoorn (Omzien Naar Elkaar) is bezig om een meldpunt Corona te openen.

Wat is de werkwijze:

Waar zijn we naar op zoek?

Vrijwilligers die een shift van 4 uur willen draaien en de eerste telefonische hulpvraag willen aannemen. Daarnaast ook vrijwilligers die bereid zijn om iemand terug te bellen voor een praatje, de hond uitlaten, oppassen, boodschappen of wat maar nodig is.

Als je hulp kunt aanbieden zou je dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen sturen?
Mochten we aanvragen krijgen dan kunnen we een beroep op je doen. Graag vermelden wat het beste bij je past en ook je 06 nummer. Het algemene nummer wordt namelijk doorgeschakeld.

Wil je meer weten over One-Apeldoorn, over onze missie en wat wij doen kijk op onze website: www.one-apeldoorn.nl 

Veel sterkte allemaal en Gods onmisbare zegen.

Namens One-Apeldoorn en de diaconie,

Jos Sander

Afdrukken