CMO 27 maart: Presentatie Fietstocht naar Rome

Fietstocht RomeDag broeders en zusters,

Graag ontmoeten we jullie D.V. vrijdag 27 maart a.s. in 'de Koningshof'. Om 15.00 uur staan koffie, thee en wat lekkers klaar. Zoals beloofd vertelt Ineke Lijnema over de fietstocht naar Rome die Reinder en zij vorig jaar zomer hebben gedaan.  

Ook dit keer worden fiets en attributen meegenomen (en misschien komt Reinder ook nog even langs voor de liefhebber van technische details). Naast de ouderen is ook iedereen onder de 60 die erover denkt een langere fietstocht te maken en meer wil weten over onze ervaringen van harte welkom! De middag duurt ongeveer 17 uur.

De bestemming van het dagje uit op D.V. vrijdag 15 mei is trouwens ook bekend. In het kader van 75 jaar bevrijding bezoeken we het volledig vernieuwde Airborne Museum in Oosterbeek. We krijgen ook een rondleiding over de Airborne-begraafplaats waar 1750 geallieerde soldaten begraven liggen. Twee gidsen vertellen ons persoonlijke en ingrijpende verhalen over de veelal jonge soldaten die sneuvelden tijdens de Slag om Arnhem. Wie waren zij en wat maakten ze mee tijdens de hevige gevechten? Meer nieuws volgt in één van de volgende Nieuwsbrieven.

Maar nu eerst de ontmoeting op 27 maart. Om te weten hoeveel taart we aan moeten schaffen, horen we graag wie er aanwezig is. Dat kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens op 27 maart!

Hartelijke groet,

Henriette Aikema en Ineke Lijnema

Afdrukken E-mailadres

Wil je winnen?

Wees dan bereid om je volledig in te zetten.