CMO – fotopresentatie op 22 maart: de Groene Weg naar de Middellandse Zee

fietstochtBeste broeders en zusters,

Op vrijdag 22 maart a.s. bent u van harte welkom in de Koningshof. Om 15.00 uur staat de koffie en thee voor u klaar met wat lekkers erbij. Zoals beloofd wordt er een fotopresentatie gehouden over de fietstocht naar de Middellandse Zee die Reinder en Ineke Lijnema afgelopen zomer hebben gemaakt.

De middag duurt tot 17.00 uur. We horen graag of u komt zodat we rekening kunnen houden met de hoeveelheid lekkers. Stuurt u een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

En dan is er ook nieuws over het dagje uit op D.V. vrijdag 17 mei. De mededeling dat we waarschijnlijk niet naar het oosten van het land zouden gaan omdat we niets leuks konden vinden, bracht met name de Tukkers in beweging (en een Groninger die vorig jaar aan haar trekken is gekomen en haar oostelijke broeders en zusters hetzelfde genoegen gunt). Jan van Aalderen spande de kroon, hij kwam met erg leuke suggesties. Dus broeders en zusters, de Happybus voert ons dit jaar naar Enschede! Wat de dag u gaat brengen, hoort u op een later moment. We richten ons nu eerst op 22 maart.

We hopen op een goede opkomst en een gezellige middag samen!

Hartelijke groet,
Henriette Aikema en Ineke Lijnema

Afdrukken E-mailadres

Als je iemand wilt laten zien dat je om hem geeft, geef hem dan je tijd.