Dagje uit CMO - Op naar Groningen!

CMO Groningen

 

 

 

 

 

 

Beste broeders en zusters,

Het staat natuurlijk allang in uw agenda maar hierbij de officiële uitnodiging voor het jaarlijkse dagje uit. U bent van harte welkom met ons mee te gaan naar Groningen op D.V. vrijdag 25 mei a.s. We vertrekken om 8.15 uur bij de Koningshof (een vroegertje dit keer) en hopen tegen 17.00 uur weer terug te zijn.

De Happybus zet ons tegen kwart voor 10 af bij distilleerderij Hooghoudt in Groningen. Na ontvangst met een kop koffie of thee en wat lekkers krijgen we een rondleiding door de distilleerderij. Naast de geschiedenis van Hooghoudt leren we van alles over het distilleerproces: lageren, distilleren, huwen en extraheren. En een proeverij van een aantal jenevers mag natuurlijk niet ontbreken - dat mag overigens ook limonade zijn.

Gelukkig hebben we vervoer bij ons na al die jenevers. Om 12.00 uur worden we afgezet bij 't Pannenkoekschip aan het Schuitendiep in Groningen voor een pannenkoekenbuffet. U kunt onbeperkt pannenkoeken eten met diverse soorten ingrediënten.

't Pannenkoekschip verwisselen we daarna voor een andere boot. Om 14.00 uur staat een stadsrondvaart op het programma met de elektrische fluisterstille rondvaartboot 'Goldenraand'. U bewondert de geschiedenis van de stad Groningen vanaf het water: de middeleeuwse patriciërshuizen, prachtige bruggen en vele torens met eeuwenoude historie.

De kosten voor het dagje uit zijn € 37,50 per persoon. En u weet het, zijn de kosten een probleem, laat het ons weten en we lossen het op.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., u kunt het ook doorgeven aan Henriette of Ineke.

't Wordt vast weer een gezellige boel. Wij hebben er zin in!

Hartelijke groet,

Henriette Aikema en Ineke Lijnema  

Afdrukken E-mailadres

God bestaat echt hoor!
Ik heb hem vanochtend nog gesproken!