CMO Activiteit 9 maart: Cultuur, natuur en kerken in Indonesië

Geschreven op .

Beste broeders en zusters,

't Is al een tijdje geleden aangekondigd maar hierbij de officiële uitnodiging voor de gezamenlijke kerkenmiddag met de broeders en zusters van de CGK en NGK op vrijdag 9 maart a.s. in 'de Koningshof'. U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom, het programma start om 15.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen.

We hebben een 'oude bekende' gevraagd om wat te vertellen over de reizen die ze maakt naar Indonesië, Alie Boersema. Op 9 maart is ze net een week weer terug in Nederland, ze kan dus vers van de pers vertellen over de avonturen die ze heeft beleefd. Ook haar man, dominee Jan Boersema, zal kort wat vertellen over zijn werk. Hierbij een korte introductie door Alie zelf:

Indonesie2

 

 

 

 

 

 

 

 

  

'Welkom op reis naar de Gordel van Smaragd

We nemen u mee naar verschillende eilanden waar de kerken van de CGK, NGK en GKV al jarenlang contact hebben met de kerken. Gedurende vele jaren komen mijn man, dominee Jan Boersema, en ik daar vanwege het werk dat mijn man daar deed. Hij is zendeling-docent op verschillende scholen geweest (en nog een beetje). En vanaf de tweede termijn dat mijn man in Indonesië ging werken als een flying teacher heb ik het plan opgevat om met gemeenteleden de verschillende zendingsgebieden op te zoeken om op die manier de gemeenteleden kennis te laten maken met de kerken en de cultuur van Indonesië.

Om een beetje zicht te hebben op de aantallen die komen, vragen we u om zich aan te melden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen op een gezellige middag samen!

Hartelijke groet, ook namens Alie,
Henriette Aikema en Ineke Lijnema
(PS. De bestemming voor het dagje uit op vrijdag 25 mei is ook bekend, we gaan naar Groningen. Meer informatie volgt)

Tags: cmo, Indonesië

Afdrukken