Geloofsopvoedingsavond 23 november

Geloofsopvoeding: In gesprek

Hoe kom je met je (klein)kind in gesprek over het geloof? Of als kinder-/ jeugdwerker met de jongeren uit de kerk?
De Bijbel zegt het zo mooi: prent het je kinderen, thuis en onderweg, als je naar bed gaat en als je opstaat. Maar uit onderzoek van Geloof in het gezin bleek dat, veel ouders het lastig vinden om met hun kind te praten over het geloof. Waar moet ik rekening mee houden als je in gesprek gaat met een tiener? Hoe sluit ik aan bij het niveau van m’n peuter?

Op 23 november komt Kasper van Helden naar Apeldoorn om met (groot)ouders en kinder-/jeugdwerkers te spreken over ‘in gesprek met onze kinderen.’

De avond begint met een centraal deel waarbij Kasper op een interactieve manier tools geeft om in gesprek te blijven. Het tweede deel bestaat uit gespreksgroepjes, waar je met elkaar in gesprek kunt gaan.

Kasper van Helden is getrouwd, vader van twee kinderen, werkzaam voor Geloof in het Gezin en de CGJO. Hij heeft als pastoraalwerker en jeugdwerker een ruime ervaring met het voeren van geloofsgesprekken.

U/jullie nodigen wij van harte uit om hierbij te zijn!

Donderdag 23 november in de Samuelkerk (CGK), Talingweg 41
De avond start om 20.00 u, 19.45 u staat de koffie en thee klaar.

Hartelijke groet,
Alien Hogeweij (NGK), Marlies van Hoorn (CGK-Oost), Helene van Mill (GKV-Centrum), Gerda Eshuis, (CGK-Centrum), Marcel Uil (CGK-Zuid) en Jeanette Wiskerke (GKV-Zuid).

Tags: geloofsopvoeding

Afdrukken E-mailadres

Wat je weggeeft kun je niet meer verliezen.