Een steengoed en keigaaf VakantieBijbelFeest!

Vanuit de GKV Apeldoorn-Zuid zijn wij als team alweer hard aan het werk om een leuk VakantieBijbelFeest te organiseren in de herfstvakantie.

Wanneer?

Woensdag 21 tot en met vrijdag 23 oktober
van 10.00 tot 12.30 uur

Waar?

In de Eben-Haëzerschool,
aan de Gijsbrechtgaarde.

Voor wie?

Kinderen van 4 tot 12 jaar.

Toegang is gratis.

De kinderen kunnen genieten van een mooi feest en op vrijdag wordt het zelfs heel bijzonder. Dan gaat Matthijs Vlaardingerbroek voor ons spelen en we sluiten af met pannenkoeken eten!

Om in de stemming te komen kun je vast een kleurplaat downloaden.

Je kunt deze kleurplaat inleveren bij het VakantieBijbelFeest en de mooiste kleurplaat wint een prijs. De tweede kleurplaat kun je aan een vriendje of vriendinnetje geven.

Het thema van het Vakantiebijbelfeest is dit jaar: Steengoed, Keigaaf...!
Met dit thema willen we laten zien, dat we altijd bij de Here God kunnen komen. Hij kent ons helemaal. We kunnen op Hem vertrouwen! Daar gaan we bijbelverhalen over horen, veel zingen met elkaar en natuurlijk knutselen.

Heb je kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar? Reserveer 21, 22 en 23 oktober dan alvast in je agenda.
Jongens en meisjes, denk er alvast over na wie je meeneemt naar het VakantieBijbelFeest: een vriendje of vriendinnetje, je buurmeisje of buurjongen!
Heb je vragen over het VakantieBijbelFeest? Laat het horen, per mail aan het VBF-team: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De hartelijke groeten en hopelijk tot dan!
Het team van het VakantieBijbelFeest

Afdrukken E-mailadres

Soms moet je in goed vertrouwen een stap in de juiste richting zetten en dan zal God je tegemoet komen. Hij zal doen wat jij niet kunt.