In september start er een nieuwe Alpha-Cursus in Apeldoorn

Alpha-Cursus Apeldoorn

Nog een paar weken en dan... vakantie!!! Zomer!! Een tijd van relaxen en bezinning. Een periode van het jaar die iedereen om zijn eigen manier een beeld bij heeft. Verre reizen of gewoon thuis. Kamperen, tent, caravan, hotel of je eigen bed. In ieder geval een paar weken waar je naar uitziet en die anders zijn dan de rest van het jaar.

Toch zijn velen al weer bezig met het plannen van activiteiten voor het komende najaar. Zo ook de Alpha-cursus. De afgelopen maanden hebben we via o.a. de kerkbladen aandacht besteed aan de Alpha-cursus in het algemeen en voor wie de Alpha-cursus zoal bedoeld is. Inmiddels hebben we ook een startdatum en een locatie waar de cursus gegeven zal worden.

We beginnen op maandagavond 21 september om 19:00 uur in de Tabernakelkerk met een gezamenlijke maaltijd en een introductie op de Alpha-cursus. In totaal zal deze Alpha-cursus op 10 maandagavonden en een zaterdag plaatsvinden.

Denk je erover of de Alpha-cursus misschien iets voor jou is?
Schrijf dan de introductiedatum alvast in je agenda.

Kun je niet op een avond maar zou de ochtend je meer schikken dan start er ook een Alpha-cursus op vrijdagochtend 18 september in Ons Honk (Apeldoorn-Zuid). En daarna ook telkens op vrijdagochtend.

Wil je meer weten over Alph a? Klik hier!
Wil je je alvast aanmelden voor een van de Alpha-cursussen die vanaf september gegeven worden dan kan dit via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

(Deze Alpha-cursus wordt georganiseerd door de CGK/NGK en GKV kerken in Apeldoorn.)

Afdrukken E-mailadres

Speel vandaag maar voor God. Hoe je dat kunt doen? Ga liefdevol met een ander om, want God is liefde.