Uitnodiging TV-opnames Nederland Zingt in de Grote Kerk te Apeldoorn

EO-Nederland Zingt in Apeldoorn

Op dinsdag 12 mei neemt de Evangelische Omroep het programma Nederland Zingt op in de Grote Kerk in Apeldoorn. Aan deze opname werkt onder andere het vocaal ensemble Magnificat mee dat onder leiding staat van Daniël Rouwkema. Ook is er medewerking van Women in Worship – vijf dynamische vrouwen met één passie. Begeleidende musici zijn ondermeer Denise Brand (vleugel), Mark Dekkers ((contra)bas) en Henk van der Maten (orgel). De samenzangleiding is in handen van Martin Zonnenberg. De EO nodigt iedereen van harte uit om mee te komen zingen. Gratis kaarten zijn te bestellen via eo.nl/nederlandzingt.

Nederland Zingt

Delen van de opnames zijn het hele jaar door te zien in de uitzendingen van Nederland Zingt en Nederland Zingt op Zondag. In deze programma's, die honderdduizenden Nederlanders bekijken en beluisteren, staat het geestelijke lied centraal. De liederen gaan over wat God heeft gedaan en gaat doen. Liederen van gelovige mensen in bijna alle omstandigheden van het leven. Ze worden gezongen op blijde dagen, maar ook in periodes van rouw.

Gegevens

De EO hoopt op veel enthousiaste mensen die meezingen in de samenzang op dinsdag 12 mei. De aanvang is 19.45 uur. Vanaf 18.45 uur zijn de deuren open. In verband met de opnames dienen bezoekers vóór 19.30 uur aanwezig te zijn. Meer informatie is te vinden op www.eo.nl/nederlandzingt

Gratis aanmelden

De toegang voor deze avond is gratis. Aanmelden kan via eo.nl/nederlandzingt of tijdens kantooruren via telefoonnummer: 035 6474645. Bezoekers ontvangen bij de ingang een programmaboekje.

Nederland Zingt, iedere zaterdagavond, 18.55 uur, NPO 2. Nederland Zingt op Zondag, iedere zondagmorgen 9.05 uur NPO 2.

Afdrukken E-mailadres

Geef vandaag liefde. Wees lief voor anderen. Wees lief voor je gezin. Wees lief voor God. Hij zal ervoor zorgen dat je genoeg liefde hebt en Hij geeft je er meer voor terug dan je ooit zou kunnen weggeven.