Kerstsferen in het Matenpark op kerstavond

Al drie jaar lang veranderd het Matenpark op kerstavond in een bijna sprookjesachtig decor met muziek, zang, kaarslicht, toneelspel en warme chocolademelk. Het decor en de personages ademen de sfeer van Bethlehem in het jaar nul, de tijd dat het kindje Jezus werd geboren. Ontmoet Romeinse soldaten, Zacharias en Elisabeth, herders in het veld, de Wijzen uit het Oosten en vele anderen uit het kerstverhaal. Natuurlijk neem je ook een kijkje in de stal bij Jozef en Maria met het kindje Jezus.

Wandelen in unieke kerstsfeer

De wandeltocht wordt omgeven door meer dan 2.000 kaarsjes die je door het kerstverhaal leiden. Aan het einde van de tocht staat warme chocolademelk klaar en speelt de kerstband kerstliederen.

Kerstavond 24 december

Helaas is de Kerstlichtjestocht van vorig jaar afgelast in verband met stormachtig weer. Een flinke domper, maar de organisatie is alweer vol goede moed bezig met de voorbereidingen voor dit jaar. Op woensdagavond 24 december, van 17.00 - 18.30 uur, staat er weer een Kerstlichtjestocht gepland. Een veelbelovende tocht waarbij nieuwe ideeën en toevoegingen van twee jaar werk en inspiratie worden uitgewerkt. De route is leuk voor jong en oud en volledig rolstoeltoegankelijk.

Meedoen?

De organisatie is actief op zoek naar mensen die mee willen doen/helpen met de Kerstlichtjestocht. Lijkt het je leuk om met dit evenement mee te doen of wil je spullen uitlenen? Bekijk op www.kersttochtapeldoorn.nl/meedoen  wat jij zou kunnen betekenen. Hier kun je je ook direct opgeven.

Meer weten over de Kerstlichtjestocht?
Kijk op www.kersttochtapeldoorn.nl
www.facebook.com/Kersttocht055
www.twitter.com/Kersttocht055

Afdrukken E-mailadres

Wees positief. Er zijn genoeg mensen die de negatieve kant van de zaak zien.